„Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир во Центарот за култура

Во НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид на 8-ми ноември (петок) и 9-ти ноември (сабота) со почеток во 20:00 часот ќе се прикажува театарската претставата „Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир.

Претставата е во режија на Иван Лео Лемо, а во изведба на актерите од Народен Театар Охрид.

Влезот чини 100 денари.