Премиерот Заев се сретна со Независниот синдикат на професионалните војници

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска оствари средба со Независниот синдикат на професионалните војници. На средбата претставниците

повеќе...

Директорот на Царинската управа се сретна со раководителот на одделот за соработка во ДЕУ

Денес во просториите на Царинска управа, директорот на Царинската управа  Ѓоко Танасоски одржа работна средба со раководителот на одделот за

повеќе...

Угриновски со отчет: Со работа која носи подобро во општина Вевчани реализиравме голем број проекти

Со работа која носи подобро во општина Вевчани реализиравме голем број на проекти, истакна градоначалникот на општина Вевчани Цветомир Угриновски.

повеќе...

Османи: Подготвуваме мастер план за унапредување на искористеноста на средствата од ИПА

Заменик Претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи и Министерот за финансии Драган Тевдовски денес одржаа прес конференција

повеќе...