Започна шестата меѓународна конференција за Културно наследство, локален економски развој, туризам и медиуми

Денес во Куќата на Уранија, започна шестата меѓународна конференција за Културно наследство, локален економски развој, туризам и медиуми – “Водици –

повеќе...

Повик за поддршка на манифестации/активности за луѓе од постојаната работна група за регионален рурален развој (SWG)

Постојаната работна група за регионален рурален развој (SWG) во Југоисточна Европа, во рамките на SWG EC проектот “Регионална соработка и

повеќе...

Општина Охрид ќе му помогне на Роберт Николоски

Градоначалникот Јован Стојаноски, денес ја посети опожарената куќа на Роберт Николоски, каде во тек се активностите за расчистување. Градоначалникот Стојаноски,

повеќе...