Македонското друштво „Илинден“ – Тирана бара интернационалните изводи да бидат и на македонски

Македонско друштво „Илинден“ – Тирана и разгранокот за Голо Брдо, во име на Македонците што живеат во Албанија, побара од

повеќе...

„Катар ервејс“ ја одбележува наградата од „Скајтракс“ за најдобрата бизнис класа на светот со специјални попусти за дестинации од глобалната мрежа

„Катар ервејс“ слави дека е именуван за “Најдобра бизнис класа на светот” на светските награди на меѓународната организација за оценка

повеќе...