Владини претставници се сретнаа со претставници на синдикатот за индустрија, енергетика и рударство и претставници на вработените на кои им е престанат работниот однос во Еурокомпозит

Претставници на кабинетот на претседателот на Владата, на заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и претседателот на

повеќе...

Во мај ќе се објави тендерот за изведувач за изградба на хидросистемот во Славишко поле

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска заедно со градоначалникот на општина Ранковце, Ивица Тошевски, имаа средби со

повеќе...

Пендаровски: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок, сигурна иднина, повеќе пари и подобар живот!

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите

повеќе...

МИОА започнува консултативен процес за измени на Законот за вработени во јавен сектор и Законот за административни службеници

Министерството за информатичко општество и администрација, започна консултативниот процес за измени Законот за вработени во јавен сектор и Законот за

повеќе...

Обука за унапредување на здравствените услуги преку јакнење на капацитетите на патронажни сестри

Министерот за здравство, Венко Филипче, утрово во регионалниот едукативен центар во Здравствениот дом Велес ја отвори обуката за унапредување на здравствените услуги

повеќе...