Спортско дружење за вработените во Локалната самоуправа и Јавните претпријатија

Во спортската сала „Билјанини извори“, денес, се организира спортско дружење за вработените во Локалната самоуправа и Јавните претпријатија. На почетокот

повеќе...

Набавена опрема за фудбалските клубови во општина Дебрца

Ветивме дека за сите спортски фудбалски клубови од општината кои се натпреваруваат во организиран систем на натпреварување ќе ја зголемиме

повеќе...

Реконструкција и санација на фудбалскиот терен на стадионот „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ започнува голема акција за реконструкција и санација на главното градско игралиште за фудбал. Се планира да се

повеќе...