14 години за Стружани и Охриѓани – Локална агенција за развој

50 успешни проекти за младите, возрасните, невработените, жените и жителите во Охрид, Струга, Дебар, Кичево, Вевчани се дел од биографијата

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга со реакција за рушењето на споменикот кај Мороишки мост

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга реагира поради рушењето на споменикот кај Мороишки мост. „На 03.06.2018 година излеговме со реакција во јавноста поради

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга со повик до стружани да се приклучат на утрешниот протестен марш во Битола

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати соопштение до медиумите со кое ги повикува сите заинтересирани граѓани да се приклучат на протестниот марш

повеќе...

Во Струга ќе се одржи Информативна сесија за мали грантови од проектот „КриТинк“

Фондацијата Метаморфозис и Евротинк – центар за европски стратегии се обраќаат до заинтересираните локални граѓански организации и медиуми со покана за

повеќе...