Физички нападнат вработен во банка во Охрид

На 15.03.2019 во 17:45 часот во Полициската станица Охрид, вработен во банка во Охрид пријавил дека истиот ден околу 16:45 часот, додека бил на работното место, физички бил нападнат од лицето. Н.У..
Се преземаат мерки за расчистување на случајот.