Градоначалникот Стојаноски сними едночасовна емисија за ТВ21

Градоначалникот Јован Стојаноски, денеска кај споменикот на Св. Климент Охридски на градскиот плоштад, сними едночасовна емисија за ТВ21.Емисијата од серијалот „Клик Плус“ ја водеше уредничката Билјана Георгиевска, а во нејзиното реализирање со прашања до градоначалникот беа вклучени и повеќе граѓани.