Hello Travel Ohrid – превоз на патници

Hello Travel Охрид врши превоз на патници во земјава и странство со квалитетни и удобни возила 6+1, 8+1, 20+1, патници и минибуси до 21 патник.

Hello Travel Охрид исто така врши превоз на патници во организирани екскурзии, интернационални аеродроми, семинари, свадби, after work party, како и врши превоз според Вашите потреби.

Не губете време да се наоѓате на зборно место, јавете ни се, работиме во принцип од врата до врата!

Hello Travel Охрид соработува и со туристички агенции од Охрид.

Тел: 078 910 442

hellotravel.oh@gmail.com

www.facebook.com/hellotravel.oh

This slideshow requires JavaScript.