Бик / Taurus

bik

Бик / Taurus

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 23 до 30 април)

Работа: Во текот на оваа недела постои шанса за нови деловни можности. Не оставајте ништо на случајност туку преземете акција. Пасивноста ве води кон конфузна состојба, погрешни процени и евидентни грешки.

Љубов: Очекувате да се реши некое важно прашање поврзано со љубовта. Но, периодот не е поволен на емотивен план.

Здравје: Нервоза.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi