Јарец / Capricorn

jarec

Јарец / Capricorn

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 20 до 27 август)

Работа: Во текот на оваа недела ќе имате максимална поддршка од околината. Многумина ќе Ви помогнат. Затоа, прифатете ги работите и само бидете упорни.

Љубов: Инертни сте и недоволно активни во емотивниот живот. Премногу се препуштате, па може да се случи спротивното од она што го сакате.

Здравје: Време е за рекреација.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi