Стрелец / Sagittarius

strelec

Стрелец / Sagittarius

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 20 до 27 август)

Работа: Во текот на оваа недела работите ќе се одвиваат отежнато и нема да водат кон посакуваната цел. Единствено преостанува да сте трпеливи, доколку сепак сакате да ја контролирате ситуацијата.

Љубов: Емотивното растројство не се решава, но затоа пак, следуваат познанства со многу интересни лица. Не очекувајте ништо од тоа, се ќе биде само авантура.

Здравје: Добро се чувствувате.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi