Водолија / Aquarius

vodolija

Водолија / Aquarius

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 23 до 30 април)

Работа: Се наоѓате во фаза на учење, па од се обидувате да научите, да ги проширите знаењата и да се усовршите. Бидејќи не сте во состојба оптимистички да ја гледате состојабата променете го аголот на гледање. Ситуацијата не е ни приближно драматична како што ви изгледа.

Љубов: Кај партнерот најмногу ви пречи склоноста за кавги. Периодот не е поволен за решавање на недорзбирањата, туку оставете на времето работите да се средат сами од себе.

Здравје: Мали стомачни тегоби.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi