Јавна расправа за фискалната стратегија и нацрт програмите за буџетот за 2019 година

На 11.12 2018 година (вторник) со почеток во 12:00 часот во големата сала на Општина Охрид ќе се одржи јавна расправа за фискална стратегија и нацрт програмите за буџетот за 2019 година.