K & M Car Wash – наскоро на нова локација

Авто пералната K & M Car Wash од 3 декември 2018 стартува со работа  на нова локација!

Вршиме:

  • ентериерно длабинско чистење
  • перење возила со восок
  • внатрешно озонско чистење
  • полирање: надворешно/фарови

Новата локација се наоѓа на улицата „Никола Карев“ во Охрид, веднаш до Државниот Архив.

Повеќе информации на: 076 776 900

This slideshow requires JavaScript.