Ќе се служи литургија за Томина Недела

Дебарско-кичевската епархија информира дека утре, 15ти април (недела), за Томина Недела ќе се служи Литургија во сите парохиски цркви во Охрид. Литургиите ќе бидат со почеток во 8:30 часот.