Михаил Трендафилов-Нанче: Трпејчани, доаѓаат вашите 5 минути!

„Трпејца 2019 година. Нашето „Сен Тропе“, гордост ама без решена канализација. Многу го сакаме Охридското езеро, доста е со празни флоскули. Одма и веднаш решение. А плоштадот погледајте го каков е, а како го замислувам. Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути!“ – истакна во своето видео-обраќање Михаил Трендафилов-Нанче, кандидат за градоначалник на Охрид од Граѓанско демократската унија (ГДУ).