Нарушен јавен и ред и мир во близина на Куратица

На 21 март оваа година, во близина на охридското село Куратица нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од С.А.(44) од Охрид врз М.С.(33) од истото село.

Против С.А. кој е повикан на разговор во СВР Охрид, ќе биде поднесена соодветна пријава.