Нарушен јавен ред и мир со физички напад врз сопственик на објект од Охрид

На 01.08.2020 година во 06:30 часот, во приватен сместувачки објект лоциран на улицата „Гоце Делчев“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од Н.А.(22) од Скопје врз сопственикот на објектот А.З.63) од Охрид.

Против напаѓачот ќе биде поднесена соодветна пријава.