Нарушен јавниот ред и мир на ул.„Прва Македонска ударна бригада“ во Охрид

На четиринаесетти март оваа година, во 17:15 часот, на улицата „Прва Македонска ударна бригада“ во Охрид се случила сообраќајна незгода помеѓу две возила по што, нарушен е јавниот ред и мир помеѓу К.В.(31) и З.В.(59), двајцата од Охрид од една, и И.Ш.(23) од с.Мешеишта.

Лицата се приведени во полициската станица Охрид и се работи на расчистување на настанот.