Нарушен јавниот ред и мир со физички напад на ул. „Ристо Крле“ во Струга

На 05.06.2020 околу 15 часот, на улицата „Ристо Крле“ во Струга, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од, засега непознато лице врз Ј.Р.(38) од Струга.
Се преземаат мерки за расчистување на настанот.