Одложена дваесет и шестата седница на Советот на општина Охрид

Поради немање кворум за работа, денеска беше одложена дваесет и шестата седница на Советот на општина Охрид.

Седницата повторно ќе биде закажана, за што јавноста навреме ќе биде информирана.