Пожар избувнал на стрелиштето „Бејбунар“ во Охрид

На 16.06.2019 година околу 04:00 часот во СВР Охрид било пријавено дека на стрелиште во населбата „Бејбунар“ во Охрид избувнал пожар кој ја зафатил просторијата за гаѓање како и дел од две други помошни простории.

Пожарот е изгаснат од Територијалната противпожарна единица Охрид.