Познати добитниците на ученичките стипендии

Познати добитниците на стипендии на конкурсот за стипендирање на ученици од основните и средните училишта на територија на општина Охрид, кој градоначалникот Јован Стојаноски го распиша.

РЕЗУЛТАТИ СТИПЕНДИИ