Презакажани средбите со граѓаните од Урбаните заедници „Видобишта“ и „15.Корпус“

Собирите со граѓаните од Урбаните заедници „ Видобишта“ и „ 15. Корпус“ , што требаше да се одржат на 16.02.2018 година, се презакажуваат за 02.03.2018 година.

Собирот со граѓаните од Урбаната заедница „ Видобишта“ ќе се одржи на 02.03.2018 година, во просториите на ОУ „ Христо Узунов“ со почеток во 18 часот, а истиот ден во големата сала на општина Охрид, со почеток во 19 часот и 30 минути ќе се одржи средба со граѓаните од Урбаната заедница „ 15.Корпус“ .

РАСПОРЕД ЗА СОБИРИ НА ГРАЃАНИ ВО УЗ 2018…