Приведен косовски државјанин во ПС Охрид

На 12.03.2018 година во 11:20 часот во Полициската станица Охрид, поради основано сомнение дека е сторител на кривично дело “тешка кражба“ бил приведен С.К.(49) од Р.Косово.

Истиот бил задржан за понатамошна постапка.