Програма за 2ри август – Денот на Републиката

ПРОГРАМА ЗА 2-РИ АВГУСТ – ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

Датум : 02.08.2018 година (четврток)

Место : спомен – обележје на илинденците (градски парк)

Време : 11.30 часот

Историски час од страна на професор Ристе Николески;

Полагање цвеќе пред спомен – обележјето на илинденците.