Промоција на книгата „Трите универзитети на професор д-р Павле Митрески“

Во петок, во 14:00 часот во големата сала на Општина Охрид, ќе биде промовирана книгата “ТРИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИ НА ПРОФ. Д-Р ПАВЛЕ МИТРЕСКИ“.

Автор на монографијата е Кристина Алексиеска, а промотори се Славе Ѓорго Димоски и Јован Трпески.