Работилница за здрав начин на исхрана во Белчишта

Утре, среда (30.05.2018г) во просториите на Општинската зграда во Белчишта ќе се одржи работилница, на која ќе се дискутира за здравиот начин на исхрана.

На работилницата ќе говори проф д-р Јадранка Бибан, а истата ќе се одржи со почеток од 13:00 часот.

Поканети се сите кои се заинтересирани да научат нешто повеќе за ваквиот начин на живот.