Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на која информираа за одлуките од 125-тата седница на Владата.