Се уредува пристапна патека во стариот дел на Охрид

Екипи на ЈП  Градски Гробишта деновиве работат на уредување на пристапна патека  во стариот дел на градот којашто ги поврзува улиците „Климентов Универзитет“ и „11 Октомври“.

Инвестицијата на зафатот е околу 58.000.оо денари.