Шекеринска, Османи и Пендаровски на почеток на НАТО Самитот во Брисел: Денес ја добиваме поканата да станеме 30та членка на НАТО

Видео од изјавите за медиуми на Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска-Јанковска, Заменик претседателот на Владата на Република Македонија задолжен за европски прашања, Бујар Османи и на националниот координатор за подготовка на Македонија за влез во НАТО, Стево Пендаровски, на почетокот на НАТО Самитот во Брисел.