Средба помеѓу Претседателот на Владата на РМ, Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски

Во 14:30 часот ќе се оствари средба помеѓу Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. 

По завршувањето на средбата ќе биде испорачано соопштение до јавноста.