Стоматолошката ординација „Д-р Сашо Стоев“ го одбележа светскиот ден на оралното здравје

Преку веќе традиционалната соработка која неколку години наназад ја имаат Стоматолошката Ординација „Д-р Сашо Стоев“ од Охрид и основото училиште „Јахја Кемал“ од Струга, вчерашниот ден посветен на оралното здравје го одбележаа на својот веќе препознатлив, професионален и креативен начин со цел да ги научат децата колку е важно да се грижат за своето орално здравје.

Преку едукативна интерактивна квискотека, приказни-сложувалки за запчињата од „Запковград“ па се до дружењето со маскотата Запко, децата уживаат во држењето со своите пријатели. Поддржувач на настанот беше „Lacalut“, веќе докажан партнер на Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ кои за овој настан обезбедија пригодни подароци за секое дете.

Стоматолошка Ординација „Д-рСашо Стоев“ – Докажан пријател на Вашето орално здравје!

www.drsasostoev.com

This slideshow requires JavaScript.