Сообраќајот на кружниот тек кај Општата болница ќе се одвива отежнато

Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици ги информира граѓаните, дека утре (04.04.2019) ќе се интензивираат градежните активности на кружниот

повеќе...