Од понеделник (24 јуни) Градскиот базен „Атина Бојаџи“ ќе биде отворен за сите корисници

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека од понеделник 24 јуни градскиот базен „Атина Бојаџи“ ќе биде отворен за сите

повеќе...

Викендов во Куманово ќе се одржи зимското Државно првенство во пливање

Претстојниот викенд, во организација на Пливачката федерација на Македонија, ќе се одржи зимско Државно првенство во пливање за сите категории

повеќе...

Одржани Државното и Националното првенство во далечинско пливање

Викендов, во базенот „Борис Трајковски“ во Скопје, се одржаа Државното и Националното првенство во далечинско пливање. Натпреварите беа поделени во

повеќе...

„Охридски бранови 2008“ доби двегодишна забрана за учество на натпревари

Управниот Одбор на Пливачката Федерација на Македонија на седницата одржана на 20.12.2017 ги донесе следните одлуки кои стапуваат на сила

повеќе...