Новогодишна работилница – детските честитки ќе стигнат на вистинската адреса

Во пресрет на претстојните новогодишни и Божиќни празници  НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид во соработка со Почесниот конзулат на

повеќе...