ОУ „Кочо Рацин“ се вклучи во одбележувањето на Месецот на ретките болести

ОУ „Кочо Рацин“ Охрид, со повеќе активности се вклучи во одбележувањето на Месецот на ретките болести. „Во соработка со Гордана Лолеска

повеќе...