Водовод Охрид со известување за евидентирањето на состојбата на водомерите

Водовод Охрид со известување за евидентирањето на состојбата на водомерите. „Бидејќи водомерните броила во периодот на читање од страна на

повеќе...

Разбиваме митови – вистината зад броевите на дното од пакувањето на млекото

Последниве години во медиумите и на социјалните мрежи сретнувавме различни информации за тоа што значат броевите на дното од пакувањето

повеќе...