ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со честитка по повод 23 Мај – Националниот ден на Власите

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки до сите сограѓани и припадници на Влашката етничка заедница по повод 23 Мај –

повеќе...

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод Денот на Власите

Градоначалникот Константин  Георгиески, по повод 23 мај, Националниот ден на Власите,  упати  честитка до припадниците на влашката заедница во Општина

повеќе...

Градоначалникот Стојаноски со честитка по повод Националниот ден на Власите

Градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски, испрати честитка до граѓаните од влашката етничка заедница во Р.македонија, по повод 23ти мај

повеќе...

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 23 Мај – Националниот ден на Власите

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упати честитка по повод 23 Мај – Националниот ден на Власите. „Една од најсуштинските традиции којашто ја

повеќе...