ВМРО-ДПМНЕ: Заштитата на животната средина не е приоритет во работењето на Локалната

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на Градскиот плоштад во Охрид, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „СДСМ и градоначалникот

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Додека Георгиески брои секунди се градат дивоградби во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Власта на СДСМ и градоначалникот Константин Георгиески ги разочараа охриѓани.

повеќе...

Петкоска: Суровата вистина е дека граѓани кои плаќаат даноци на овој град сè уште немаат вода за пиење во 21 век

Денес на Градскиот плоштад во Охрид се одржа прес-конференција на која говореше Лидија Петкоска, советник во Советот на општина Охрид

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Зошто охриѓани се препраќаат да извадат државјанство во други градови кога тоа треба да го направат во СВР Охрид?

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „МВР со својата работа наместо да биде во заштита на

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Локалната власт ниту работи посветено, ниту одговорно за подобрување на условите во градинките

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес пред ЈОУДГ „Јасна Ристеска“ одржа прес-конференција, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „За СДСМ и градоначалникот

повеќе...

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод Денот на независноста

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати честитка по повод 8-ми Септември – Денот на независноста на Република Северна Македонија. „Стремежите за слобода

повеќе...

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга по повод Денот на независноста

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати честитка по повод 8-ми Септември – Денот на независноста на Република Северна Македонија. „Почитувани граѓани на

повеќе...

Донев: Во Охрид се одмораа бројни туристи, но за жал најдолго се одмораше Локалната

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на која говореше претседателот на Општинскиот комитет, Сашо Донев. „Во Охрид се одмораа бројни

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Почетокот на учебната година е разочарувачки и за наставниците и за учениците во Струга

Интегрален текст од прес-конференција на Валентина Переска, советник во Советот на општина Струга „Почитувани претставници на власта, Мислевме дека и

повеќе...

Петкоска: До кога ќе нè убедуваат дека „блескаме“ и дали мислат дека охриѓани се заслепени од нивниот блесок?

Денес пред Општина Охрид се одржа прес-конференција на која говореше Лидија Петкоска, советник во Советот на општина Охрид и претседателка

повеќе...