Во сообраќајот нема место за „возачи“ без возачка дозвола!

Секојдневно, преку средствата за јавно информирање, се пренесуваат страшни вести за сообраќајни незгоди со повредени и загинати лица. Сите се

повеќе...

Зошто е важна зимската опрема во возилото?

Едно од најчесто поставуваните прашања кога станува збор за зимската опрема и за придобивките од користењето на зимската опрема во

повеќе...

СВР и ОСБСП Охрид им делеа лампиони на возачите

Секторот за внатрешни работи од Охрид во соработка со општинскиот Совет за безбедност во сообраќајот, денес на симболичен начин со

повеќе...

СВР и општинскиот Совет за безбедност на патиштата ќе им делат лампиони и стикери на возачите

Секторот за внатрешни работи од Охрид во соработка со општинскиот Совет за безбедност во сообраќајот, утре, на симболичен начин со

повеќе...