ГДУ: Денес сме сведоци на неетички и неморални постапки во кои целосно се злоупотребува вработен во ЈП „Билјанини Извори“

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За жал, денес сме сведоци на неетички

повеќе...

ГДУ: Каква улога има градоначалникот кој одобрува наплата на црно?

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Пред една недела побаравме одговор од градоначалникот,

повеќе...

ГДУ: Како одминува времето ништо чудно следната сезона да се наплаќа и пливањето во Охрид

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Изминатиов период бевме сведоци на многубројните манипулации

повеќе...

ГДУ: Дали конечно ќе се договорат Владата и Градоначалникот на Охрид околу ингеренциите за дивоградбите?

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Пред некој ден премиерот го обелодени и

повеќе...

ГДУ: Надлежните во најбрз можен рок да ја исчистат „џунглата“ на булеварот „Св.Наум Охридски“

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За жал, реалноста е премногу сурова во

повеќе...

Став на Петар Колев во врска со поставувањето на албанското знаме на Самуиловата тврдина

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија (ГДУ), Петар Колев со свој став во врска со вчерашниот инцидент со поставувањето на албанското знаме

повеќе...

ГДУ: Предупредуваме дека подгревањето на меѓуетничките односи никогаш не излегува на арно

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Повторно обид за подгревање на меѓуетничките односи и тоа

повеќе...

Трендафилов-Нанче: Се чувствувам како морален победник, морален богаташ наспроти тендерските богаташи

По завршувањето на првиот круг од Предвремените избори за градоначалник на Охрид, кандидатот од редовите на Граѓанско Демократската Унија (ГДУ),

повеќе...

ГДУ: Резултатот на Нанче е надеж за промени

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) испрати соопштение до медиумите во  кое стои: „Почитувани приврзаници, членови и симпатизери! Иако работевте во сенката

повеќе...