Операторите кои испорачуваат роба во стариот дел на Охрид да поднесат документација за картички

Се известуваат сите економски оператори кои вршат испорака на стоки и производи во стариот дел на Охрид да поднесат документација

повеќе...

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод Денот на Власите

Градоначалникот Константин  Георгиески, по повод 23 мај, Националниот ден на Власите,  упати  честитка до припадниците на влашката заедница во Општина

повеќе...

Заклучоци од трибината за режимот на сообраќај во УЗ „Стар град“

На трибината за режимот на сообраќај во Урбаната заедница „Стар град“ на која учествуваа  Градоначалникот  Константин Георгиески, жители и Советот

повеќе...