Отворена канцеларија на пратеничката Жаклина Лазаревска за комуникација со граѓаните

Од утре во старата зграда на охридскиот пазар ќе биде отворена канцеларија за комуникација со граѓаните на пратеничката од Охрид,

повеќе...

Во Велестово ќе се одржи работилница „Начини на одгледување и карактеристики на домашното магаре“

Здружението на граѓани „ЗГ БУША – Скопје“, како имплементатор на проектот Заштита на домашното магаре, финансиски подржан од ГЕФ Македонија,

повеќе...

Трибина „Се менува ли визурата на Охрид со новите урбанистички и архитектонски решенија“

Здружението на граѓани „СОВЕСТ“ Охрид, организира трибина на тема „Се менува ли визурата на Охрид со новите урбанистички и архитектонски

повеќе...

Честитка за Велигден од Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

По повод Воскресение Христово Велигден честитка до граѓаните упати Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. „Почитувани граѓани, Дозволете ми во мое

повеќе...