Одржана граѓанската дебата „Каков градоначалник сакаат Охриѓани?՛՛

Здружението за мултикултурна интеграција, „Инклузија“ од Охрид, ја одржа граѓанската дебата на тема: „Каков градоначалник сакаат Охриѓани?“, на која присуствуваа

повеќе...

Премиерот Заев и министерот Сугаревски на трибина со охриѓани „Силна економија – шанса за сите“

Премиерот Заев на трибината „Силна економија – шанса за сите“ во Охрид соопшти дека Владата на Република Македонија има прогрес

повеќе...

Успешен дијалог со угостителскиот еснаф околу надоместокот за поставување на урбана опрема

На денешната средба на градоначалникот Д-р Јован Стојаноски и дел од неговите соработници со угостителскиот еснаф, беа усогласени повеќе делови

повеќе...

Дебата „Унапредување на правата на заедниците и улогата на комисиите за односи меѓу заедниците, во локалните самоуправи“

Во Охрид, утре ќе се одржи јавна дебата на тема: „Унапредување на правата на заедниците и улогата на комисиите за

повеќе...