Ногачески: Продолжуваме и утре, ако времето послужи сите патни правци во општина Дебрца ќе бидат проодни

Екипите на општина Дебрца во текот на изминатата ноќ и во текот на денешниот ден работеа на расчистување на снегот.

повеќе...

Патиштата во Дебрца се проодни, но се препорачува внимателно возење

Во пресрет на Божиќните празници и очекуваната зголемена фрекфенција на сообраќај кон селата на Дебрца, попладнево градоначалникот на Општина Дебрца,

повеќе...

Додека Владанка го спасува сина си од апс: Има ли некој во ова држава кој ќе ги спаси мештаните од Црвена Вода!?

Почитувани медиуми, Откако увидовме, дека во оваа држава царуваат економскиот и политичкиот криминал, не ни преостана ништо друго, освен до

повеќе...

Една деценија успешна работа на Регионалното Здружение на ветерани од одбраната и безбедноста

Една деценија успешна работа на Регионалното Здружение на ветерани од одбраната и безбедноста за општините Охрид, Дебрца, Дебар, Маврово Ростуше

повеќе...

Градоначалникот Ногачески на средба со учениците и наставниците од ОУ „Дебрца“

Градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески денес оствари средба со учениците и наставниците од О.У Дебрца, кои во рамките на

повеќе...

Јавен повик до доверителите на Општина Дебрца и доверителите на единките корисници основани од Општина Дебрца од областа на образованието

Јавен повик до доверителите на Општина Дебрца и доверителите на единките корисници основани од Општина Дебрца од областа на образованието

повеќе...

Презентиран Проектот „Археолошка топографија на старите градови и тврдини во општина Дебрца 2018“

Денес во Општина Дебрца беа презентирани резултатите од Проектот „Археолошка топографија на старите градови и тврдини во општина Дебрца 2018“. Во

повеќе...