Демократски сојуз: Преговори и работа

„Граѓанскиот и политичкиот консензус за евроинтеграциските процеси финишираше со одлука на ЕУ за започнување на пристапните преговори. Со одлуката се

повеќе...

Демократски сојуз: Челична дисциплина, гаранција за победа над вирусот

„Демократскиот сојуз ги повикува граѓаните да покажат челична дисциплина во спроведувањето на одлуките, насоките и препораките на власта, насочени кон

повеќе...