Ученици од ОУ „Св.Климент Охридски“ ја посетија Општина Охрид

Осумдесетина ученици од трето и четврто одделение од Основното училиште „Св.Климент Охридски“, во рамките на програмата по предметот „Општество“ ја

повеќе...

Новогодишна хуманитарна акција „Да живееме со насмевка“

НВО Коалиција на Египќани, во рамките на своите можности, денес, посети деца кои потекнуваат од социјално ранливите категории како и деца

повеќе...

Новогодишни пакетчиња за згрижените деца во охридските болници

Децата со посебни потреби  кои се лекуваат во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“  и  децата во детското

повеќе...

Предновогодишна средба на децата кои ја посетуваат Бреинобреин програмата

Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин-Црвен крст Охрид, традиционално, крајот на годината го обележува со предновогодишна средба на сите

повеќе...